احسان ابراهیمی، مدیرمسئول فعلی پلتفرم تحلیلی ایران کاتالیست به عنوان متولی کتاب سرآمدان شیمی ایران در گفتگو با خبرگزاری ایسنا گفت: کتاب سرآمدان شیمی ایران از سوی انتشارات نشر الگوی فردا منتشر شده است. به طوری که در سال ۱۴۰۲ پویش معرفی سرآمدان شیمی معاصر ایران شکل گرفت. پس از آن مفتخر به آن هستیم تا برای ارج نهادن به تلاش ها و اشائه آنچه که از دستاوردهای شیمیدانان معاصر ایران به ثمر نشسته است،
ابراهیمی گفت: شیمی همان علم پایه ای است که مانند حلقه ای مشترک، تمام علوم را به یکدیگر وصل می کند. تاریخ ایران زمین، در عرصه شیمی پر از نامهای بزرگی چون جابر بن حیان، زکریای رازی است که جهان همواره وام دار آنها بوده است بطوری که می توان آغاز علم شیمی را در ایران باستان جستوجو کرد.
در این راستا تاریخ سازی شیمیدانان ایرانــی در عصر معاصر نیز ادامه داشته است به طوری شاهد نام های بزرگی در این عرصه بوده ایم که جامعه جهانی نیز به دستاوردهای این بزرگان همواره اذعان داشته است.
وی افزود: مسیر زندگی هرکدام از مفاخر علمی ایرانی، کتابی ارزشمند است که میتواند مانند سرچشمه ای از نور راهگشایی برای همگان باشد. جوانان و نخبگان میهن عزیزمان ایران یقینا در زندگی حرفه ای خود نیاز به الگوهایی دارند تا بتوانند بهترین های ممکن را برای ادامه مسیر خود انتخاب کنند.
ابراهیمی ادامه داد:مجموعه ای از زندگینامه این بزرگواران را به عنوان یکی از آثار منتشر شده از سوی گروهی از نخبگان حوزه روابط عمومی و ترویج صنعت کاتالسیت گردآوری و به چاپ برسانیم که جا دارد در اینجا از همکارانی که بنده را در گردآوری محتوا و طراحی کتابچه سرآمدان شیمی ایران یاری نمودند یادی کنم آقای امیرحسین کریمی وثیق که خود یکی از نویسندگان به نام عرصه ادبیات است، و سرکارخانم فاطمه حسین پور که در گردآوری محتوا و نگارش زندگی نامه سرآمدان شیمی معاصر ایران نقش بسزایی داشتند، یاد کنم.
مدیرمسئول پلتفرم تحلیلی ایران کاتالیست گفت: کتاب حاضر با معرفی سرآمدان برجسته ای از شیمی معاصر ایران شکل گرفته است که هر کدام از این چهره های شاخص نماینده تیم های پژوهشی متعددی هستند که توانسته اند نام ایران را در عرصه شیمی جهان برافراشته نمایند.
ابراهیمی در پایان گفت: بزرگوارن حاضر در این مجموعه تنها نَمی از یَم دانشمندان شیمی معاصر ایران می باشند که هر کدام توانسته اند با حضور در پروژه های متعدد علمی نام ایران را در عرصه جهانی برافراشته نمایند. از اینرو امید است با تهیه کتاب حاضر توانسته باشیم گامی کوچک در راستای ترویج و توسعه علوم برداشته باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید